Wij weten pensioenvoorlichting simpel te houden

Wie zijn wij?

Johan de Vries

Sinds 1991 is Johan de Vries werkzaam in de verzekeringsbranche. Hij is begonnen bij een dochteronderneming van AEGON in de particuliere markt. Na 6 jaar wordt de overstap gemaakt naar Nationale-Nederlanden als accountmanager leven en daarmee de zakelijke markt.

Na 3 jaar ging hij terug naar rechtstreekse advisering van klanten bij Veldhuis Advies, met als specialisme pensioenen. In die periode heeft hij gekozen om de Master in Pensions and Life Assurance te volgen. Na behalen van dat diploma kwam een uitdaging langs bij STRAX Pensioen, waar hij 4 jaar directeur en tegelijk adviseur was.

Alle opgedane kennis en ervaring komt nu tot uiting bij zijn andere onderneming GRIP adviseurs en SMARTpensioen.

Rob Makor

Rob Makor is sinds 1981 werkzaam in de verzekeringsbranche en een zeer ervaren gediplomeerd pensioenadviseur die jarenlang gewerkt heeft bij grote verzekeraars en pensioenuitvoerders zoals AEGON en Zwitserleven. Bovendien runde hij 10 jaar met succes een pensioenadviesbureau.

Al zijn ervaring en expertise zet hij graag voor u in. Met grote zorg, plezier en humor. Rob Makor is ook eigenaar van Financieel Reisgenoot. Gelet op zijn leeftijd (geboren in 1958) beschikt hij over veel levenservaring. Een goed gevulde rugzak is bij pensioenvoorlichting een must!

Als onafhankelijk pensioenvoorlichter vindt hij het heel belangrijk dat de werknemer zoveel mogelijk de regie houdt over zijn pensioen en zelfstandig bewuste keuzes kan maken.

Door de jarenlange ervaring en de vele gesprekken over pensioenen met werkgevers en werknemers krijgen we regelmatig terug dat we het simpel weten te houden.

SMART Pensioen

Eigenlijk is het heel smart: in een persoonlijk gesprek brengen we de financiële fitheid van uw werknemer in kaart. Maken we met de werknemer een overzicht van het pensioen; we kijken naar het verleden, het heden en natuurlijk ook naar de toekomst. Na dit gesprek weet uw werknemer precies waar hij of zij aan toe is. De werknemer heeft voldoende persoonlijk inzicht en kan samen met u keuzes maken voor de toekomst.

 

Buitendorpstraat 9C
2471 AW Zwammerdam
0172-576897

 

Stationsplein 12
8071 CH Nunspeet
0341-792016